Sobre mi...


Sóc compositor i director.  Codirigisc i sóc compositor resident d’Infinite Opera, companyia que vaig cofundar i per a la qual he escrit l’òpera de divulgació científica Entanglement! An Entropic Tale, la trilogia d’òpera cervesera Besse, la mascarada-protesta folk operística Autohoodening: The Rise of Captain Swing, i l’òpera per a planetaris The Flowering Desert

 

He treballat en produccions teatrals i instal·lacions artístiques en diversos països europeus, col·laborant amb directors com Aleksandar Dundjerovic, Stephen Simms, o Lise Olson. Col·labore activament amb el programa de dinamització cultural de l’Òpera Nacional de Gal·les en les Midlands angleses.

 

Vaig estudiar Composició a Espanya i al Regne Unit, aconseguint, entre altres, el Premi Extraordinari al Conservatori de València, un grau BMus (amb honors) i un Màster (distinció) al Royal Birmingham Conservatoire (amb una beca artística de la Fundació Leverhulme). Sóc investigador en arts performatives i en composició d’òpera, estudiant al programa doctoral Midlands4Cities.